CSM CSU Oradea primește vizita italienilor de la Varese într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea primește vizita echipei italiene Itelyum Varese în cadrul ultimei etape din TOP 16 în FIBA Europe Cup – ediția 2023/24. Meciul are loc miercuri (07.02), ora 20:00, la Oradea Arena.

Ambele echipe au câte 2 victorii și 3 înfrângeri înaintea confruntării directe. CSM CSU Oradea are nevoie de o victorie, indiferent de diferență, pentru a-și asigura prezența în sferturile de finală ale competiției continentale. Va fi cel de-al 102-lea meci internațional pentru gruparea roș-albastră.

Bilete pentru meci se găsesc AICI. Costul unuia este de 25 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru elevi. Abonamentele sunt valabile la acest joc.

Programul casieriei de la sediul CSM Oradea – str. Traian Blajovici, Nr. 24 (Oradea Arena), intrarea centrală pe latura Nord (dinspre stația de tramvai):

– Luni (05.02) între orele 9-15
– Marți (06.02) între orele 9-15
– Miercuri (07.02) între orele 9-15

Casa de bilete de la Oradea Arena se va deschide în ziua meciului, miercuri (07.02), cu începere de la ora 19:00.

Suporterii sunt așteptați cu drag la un meci crucial pentru continuarea parcursului european al echipei locale, dar și pentru că la Oradea vine una dintre cele mai titrate echipe din istoria competițiilor continentale la nivel de club în baschetul masculin.