CSM CSU Oradea primește vizita liderului la zi din Bundesliga germană

CSM CSU Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Miercuri (13.12), ora 19:00, la Oradea Arena, roș-albaștrii primesc vizita echipei germane Niners Chemnitz.

Partida contează pentru programul etapei a 2-a în Grupa N din TOP 16 în FIBA Europe Cup. Ambele formații au obținut victoria în runda inaugurală. Chemnitz a triumfat în manieră categorică pe teren propriu, scor 109-85, contra italienilor de la Pallacanestro Varese. În schimb, CSM CSU Oradea s-a impus pe terenul campioanei Olandei și deținătoarei BNXT League, ZZ Leiden, scor 82-77.

Chemnitz are 7-0 în actuala campanie FIBA Europe Cup, fiind una dintre cele doar două echipe care nu au pierdut în competiție. Cealaltă este Bilbao Basket. În plus, Niners sunt lideri la zi în primul eșalon baschetbalistic al Germaniei, acolo unde au suferit o singură înfrângere. Amintita echipă tocmai a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Germaniei, după ce a pierdut pe teren propriu cu ratiopharm Ulm, campioana en-titre a țării.

CSM CSU Oradea are o serie activă de nouă victorii în toate competițiile. Nu a mai pierdut din 1 Noiembrie anul curent și se mândrește cu un bilanț de 15 victorii și 5 înfrângeri în toate aparițiile oficiale din sezonul 2023/24.

Abonamentele sunt valabile pentru acest meci. Bilete se pot achiziționa după cum urmează:

Online
– Pe platforma Eventbook.ro. Click AICI.

La sediul CSM Oradea
– Str. Traian Blajovici, Nr. 24, Oradea (Oradea Arena, intrarea Nord, parter) după cum urmează:

Luni (11.12) între orele 9-16
Marți (12.12) între orele 9-16
Miercuri (13.12) între orele 9-16.

La casieria CSM Oradea
– Str. Traian Blajovici, Nr. 24, Oradea (Oradea Arena, intrarea Nord, etaj) cu o oră înaintea începerii meciului, adică Miercuri (13.12), de la ora 18:00.

Meciul va fi transmis în direct pe TV, prin intermediul DigiSport 4, respectiv online pe platforma YouTube FIBA The Basketball Channel.

Foto: Roby Boros