CSM CSU Oradea primește vizita lui Athletic Constanța

CSM CSU Oradea primește vizita echipei BC Athletic Neptun Constanța, într-o partidă restantă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Meciul are loc vineri (22.04), ora 19:15, la Arena Antonio Alexe.

Echipa antrenată de Cristian Achim nu s-a antrenat până la această oră în Oradea Arena, motiv pentru care s-a luat decizia de a nu se muta cu efect imediat în noua sală. Acest lucru se va întâmpla însă treptat.

Formația orădeană are o serie activă de șase victorii și un bilanț general de 21-7. Roș-albaștrii au câștigat 12 din cele 14 partide disputate pe teren propriu în actuala ediție de campionat.

Strahinja Jovanovic nu va fi eligibil la acest meci. În schimb, ceilalți jucători sunt apți pentru partide cu formația din Constanța.

Antrenată de Alexandru Olteanu, gruparea de la malul Mării Negre are 12-16 la general și ocupă locul 11. Această formație a înregistrat în progres semnificativ raportat la sezonul precedent. De altfel, Athletic Constanța a învins, surprinzător, CSM CSU Oradea, în confruntarea directă din tur.

Abonamentele sunt valabile pentru acest meci. Bilete se pot achiziționa AICI. Jocul va fi transmis în direct pe DigiSport și PrimaSport.