CSM CSU Oradea primește vizita lui CSM Petrolul Ploiești

CSM CSU Oradea susține cel de-al 3-lea meci în decurs de cinci zile calendaristice. După victoriile repurtate cu CSM VSKC Miercurea Ciuc în deplasare, respectiv cu Rapid București pe teren propriu, ambele partide restante din rundele 7, respectiv 6, roș-albaștrii întâlnesc pe CSM Petrolul Ploiești într-un meci contând pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22.

Va fi prima confruntare directă între cele două echipe. CSM Petrolul Ploiești a promovat în Liga Națională în vara acestui an, după ce s-a clasat pe locul al 2-lea la turneul final de promovare al Ligii 1 – ediția 2020/21.

Înaintea partidei, CSM CSU Oradea are un bilanț general de opt victorii și o înfrângere. Roș-albaștrii au 5-0 în jocurile disputate pe teren propriu. În schimb, CSM Petrolul Ploiești are 4-5 la general, cu un raport pozitiv în jocurile susținute departe de propria casă (3-2).

Formația orădeană va evolua în formulă completă. De cealaltă parte, potrivit celor anunțate pe site-ul oficial al echipei din Ploiești, formația oaspete ar putea fi lipsită de câțiva jucători în meciul de la Oradea, fără însă a se preciza cu exactitate despre cine este vorba.

Prahovenii sunt antrenați de Mihai Popa, având în componență trei jucători americani, respectiv trei ex-iugoslavi. În efectiv se regăsesc jucători autohtoni cu experiență precum Octavian Popa Calotă, Vlad Negoițescu sau Bogdan Popa. Principala opțiune ca jucător U23 este Christian Chițu, jucător ce a participat la un stagiu de pregătire alături de CSM Oradea în urmă cu câțiva ani.

Meciul se dispută sâmbătă (04.12), cu începere de la ora 17:00. Partida este transmisă în direct pe DigiSport 3. De asemenea, poate fi urmărită online pe FRB TV (YouTube) și www.looksport.ro .

Informații acces spectatori

Competiţiile sportive se pot desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a sălii/arenei, atât în spații închise, cât și deschise. Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv:

  • Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Certificatul verde trebuie prezentat pentru scanare la intrarea în incinta Arenei Antonio Alexe. Purtarea măștii de protecție pe tot parcursul prezenței în incinta Arenei Antonio Alexe este obligatorie.

Abonații vor avea acces la meciul cu CSM Petrolul Ploiești. De asemenea, se comercializează bilete până la acoperirea capacității de 30% a Arenei Antonio Alexe. Acestea se pot achiziționa online – click AICI.