CSM CSU Oradea primește vizita lui CSO Voluntari în cursul zilei de marți (18.01)

CSM CSU Oradea primește vizita echipei CSO Voluntari, într-un meci restant, din cadrul etapei a 15-a în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2021/22. Meciul se va desfășura marți (18.01), ora 17:15, la Arena Antonio Alexe.

Partida ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă (15.01), dar a fost amânată la solicitarea ilfovenilor. Între timp a intervenit o modificare în program, iar data de 18 ianuarie s-a eliberat în calendarul celor două echipe, astfel încât meciul se va putea disputa la ora menționată.

Meciul va fi transmis în direct la DigiSport.

Abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment. Bilete se vor putea achiziționa prin intermediul platformei Eventbook.ro – click AICI.

INFORMAȚII ACCES PUBLIC

Competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, cu participarea spectatorilor în intervalul orar 5:00-22:00 și între limitele de ocupare arătate mai jos, doar pentru acei spectatori care:

  • sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Condiții obligatorii pentru participare sunt:

  • asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între persoane, repartizarea spectatorilor urmând a se face pe întreaga suprafață a spațiului.
  • purtarea măştii de protecție.

Referitor la limitele de ocupare a spațiului disponibil:

  • în județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 50% din capacitatea maximă a spaţiului.
  • în județele/localitățile în care rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori – participarea spectatorilor este permisă în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Notă
În prezent (15.01.2022), Oradea se află la o rată a incidenței de 5.63 la mia de locuitori, astfel încât participarea publicului este permisă în procent de 30%.

Meciul cu Dinamo București nu se va desfășura la data de 19.01.2022. Vom reveni cu o informație referitor la noua dată de disputare a acestui meci.