CSM CSU Oradea primește vizita lui Rapid București într-o partidă restantă din Liga Națională

CSM CSU Oradea primește vizita echipei Rapid București în cadrul unei partide restante din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23. Jocul contează pentru etapa a 20-a și va avea loc miercuri (08.03), ora 19:00, la Oradea Arena.

Partida trebuia să se desfășoare în urmă cu exact o lună, dar a fost amânată din cauza suprapunerii calendarului FIBA Europe Cup cu cel din Liga Națională de baschet masculin. Astfel, cluburile au căzut la un acord pentru reprogramarea partidei la prima dată disponibil în calendar cu toți jucătorii întorși de la loturile naționale.

Jocul opune ocupantele locurilor 2 și 3 în ierarhia la zi a Ligii Naționale de baschet masculin. CSM CSU Oradea are 9-1 la general, iar Rapid București este la 8-2 în TOP 10. Fără îndoială este un meci cu influență în configurația clasamentului și stabilirea ordinii din care se va alcătui tabloul de playoff.

Bilete se găsesc online AICI. De asemenea, se pot achiziționa la casieria de la sediul CSM Oradea (str. Traian Blajovici, Nr. 24, Oradea – Oradea Arena, intrarea Nord – dinspre linia de tramvai). Totodată, în ziua meciului, cu începere de la ora 18, la casieria de la Oradea Arena (etaj, partea Nord). Abonamentele sunt valabile la acest joc.

Meciul dintre CSM CSU Oradea și Rapid București va fi transmis în direct pe DigiSport, precum și online pe FRB TV (YouTube).