CSM CSU Oradea s-a calificat la turneul final al CN U14 Masculin – ediția 2022/23

CSM CSU Oradea s-a calificat la turneul final al Campionatului Național U14 Masculin – ediția 2022/23. Formația antrenată de Ivan Gemaljevic și Melania Kokovay s-a clasat pe locul al 3-lea în Grupa A în faza semifinală a competiției destinate generației 2009.

La finele acestei săptămâni, Arena Antonio Alexe a găzduit cel de-al 2-lea turneu din faza semifinală. Aici, CSM CSU Oradea a obținut o victorie și o înfrângere. Iată rezultatele:

– vs Leii București, scor 61-45
– vs CSU Știința București, scor 80-82

Astfel, cu un bilanț de 3-2 în Grupa A din faza semifinală, orădenii s-au clasat pe locul al 3-lea. Ei au avansat la turneul final, acolo unde avansează cele mai bune opt echipe din România. Bilanțul general stagional în CN U14 Masculin al CSM CSU Oradea este de 18 victorii și 3 înfrângeri.

Celelalte echipe calificate sunt: U-BT Cluj-Napoca, CSU Știința București, Leii București, CSM Petrolul Ploiești, Dan Dacian Negru București, Stomart Praxis Iași și Alpha Sibiu.

Potrivit cele mai recente actualizări a calendarului Federației Române de Baschet pentru sezonul în curs, turneul final al CN U14 Masculin se va desfășura în perioada 1/5 Martie anul curent. Se vor alcătui două grupe de patru echipe, după care se va trece la fazele eliminatorii.

Locul de desfășurare al evenimentului urmează să fie anunțat.