CSM CSU Oradea se deplasează la Antalya pentru turneul de calificare Basketball Champions League

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea se deplasează la Antalya (Turcia) pentru turneul de calificare Basketball Champions League – ediția 2023/24. Roș-albaștrii se numără între cele 25 echipe de club de pe bătrânul continent ce vor lupta pentru unul din trei locuri disponibile pe tabloul principal.

Formația antrenată de Cristian Achim a fost repartizată în cadrul Grupei II, a căror meciuri se vor desfășura în perioada 27 Septembrie – 1 Octombrie. Cele opt echipe se confruntă în sistem direct eliminatoriu, conform tragerii la sorți efectuate în luna Iulie anul curent.

CSM Oradea a fost repartizată în urna outsiderilor și urmează să se confrunte cu Happy Casa Brindisi din Italia. Meciul contează pentru sferturile de finală ale Grupei II din turneul de calificare BCL de la Antalya și se va desfășura la Gloria Sports Arena din localitatea Belek, învecinată cu Antalya, în cursul zilei de miercuri (27.09), cu începere de la ora 19:00.

Iată programul complet al confruntărilor din cadrul Grupei II:

Miercuri (27.09)
– Ora 14:00, Cholet Basket (FRA) vs Giants Antwerp (BEL)
– Ora 16:30, FMP Soccerbet (SRB) vs Pallacanestro Varese (ITA)
– Ora 19:00, Happy Casa Brindisi (ITA) vs CSM CSU Oradea (ROU)
– Ora 21:30, Heroes Den Bosch (NED) vs BG Gottingen (GER)

Vineri (29.09)
– Ora 16:00, Semifinala 1, Duel între câștigătoarele primelor două meciuri din sferturile de finală
– Ora 18:30, Semifinala 2, Duel între câștigătoarele ultimelor două meciuri din sferturile de finală

Duminică (01.10)
– Ora 18:30, Finala

Turneul poate fi urmărit pe platforma courtside1891.basketball . Nu se percepe plată, dar utilizatorul trebuie sa aibă cont pe platformă.

Echipele învinse sunt eliminate din cursa pentru calificarea în sezonul regulat al Basketball Champions League.

În eventualitatea în care nu va câștiga turneul de calificare Basketball Champions League, CSM CSU Oradea va evolua în FIBA Europe Cup – ediția 2023/24.