CSM CSU Oradea se deplasează la Sibiu pentru a disputa restanța cu CSM Galați

CSM CSU Oradea se deplasează la Sibiu pentru următoarea provocare. Roș-albaștrii au programat meciul cu CSM Galați, restant, din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 în cursul zilei de luni (10.05), cu începere de la ora 15:00.

Partida se dispută la Sala Transilvania, făcând parte din bula destinată jocurilor care nu s-au putut disputa la data programării inițiale și nici nu s-au putut găsi alte date disponibile până la această oră. Sunt trei astfel de partide, însă CSM-ul are o singură restanță.

Reamintim că CSM CSU Oradea are un bilanț general de 20 victorii și 5 înfrângeri, fiind la egalitate cu BC CSU Sibiu pe locurile 2-3 în clasamentul la zi. În schimb, CSM Galați are 11-14, ocupând locul 8. Ambele protagoniste au nevoie de victorie. Oradea pentru a se clasa pe locul al 2-lea la încheierea sezonului regulat, iar Galați pentru a-și spori șansele de calificare în playoff.

CSM-ul are o serie activă de zece victorii în campionat. În schimb, formația din Galați, antrenată de Florin Nini, a câștigat patru din ultimele cinci partide disputate.

Din delegația orădeană absentează și de această dată Nikola Markovic. El este în recuperare după accidentarea suferită în finala mică a FIBA Europe Cup. Baschetbalistul originar din Serbia urmează un tratament și este de așteptat ca la începutul săptămânii următoare să înceapă antrenamentele în regim individual.

Meciul dintre CSM CSU Oradea și CSM Galați va fi transmis în direct pe canalul YouTube al Federației Române de Baschet (FRB TV).

Foto: Roby Boros