CSM CSU Oradea se deplasează la Târgu Jiu

CSM CSU Oradea se deplasează la Târgu Jiu. Roș-albaștrii susțin meciul cu CSM din localitate, contând pentru etapa a 17-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Partida are loc sâmbătă (22.01), ora 18:00.

Formația bihoreană încearcă să treacă peste una dintre cele mai modeste prestații din istoria recentă. CSM-ul a pierdut în manieră categorică meciul cu CSO Voluntari, primul disputat după o lună, perioadă în care 14 componenți ai echipei, incluzând 10 jucători, au trecut prin boală.

În pofida argumentelor certe, impresia generală lăsată de echipă nu a fost cea mai bună la prima apariție în noul an calendaristic. Acest lucru, precum și nevoie de rezultate pozitive, atât pentru moral, cât și pentru consolidarea situației în clasamentul Ligii Naționale, echipa pregătită de către Cristian Achim va trebui să reacționeze cu această ocazie.

CSM Târgu Jiu beneficiază de prezență la interior, având forță la recuperare, dar și resurse să puncteze din spațiul de trei secunde. Oltenii alternează jocul, având și câțiva jucători redutabili la semicerc, capabili să puncteze de la distanță, respectiv să atace coșul în dribling.

Formația din Târgu Jiu dispune de o serie de jucători experimentați. Cele mai cunoscute nume din lotul gorjenilor sunt Titus Nicoară și Porter Troupe, doi dintre cei mai longevivi jucători aflați în activitate în Liga Națională. Alte nume importante din lotul echipei pregătite de către Jordanco Davitkof sunt Kevin Patrick Allen, respectiv Brandon Sly.

Similar partidei precedente, CSM CSU Oradea are un lot de jucători complet la dispoziție pentru acest meci. Roș-albaștrii vor trebui să lase un jucător străin în afara lotului și de această dată. La ultima apariție, formația din Târgu Jiu a jucat în formulă completă.

În confruntarea directă din tur, consemnată la începutul lunii octombrie 2021, CSM CSU Oradea a învins cu scorul de 89-70.

Jocul poate fi urmărit în transmisiune directă pe canalul YouTube FRB TV.