CSM CSU Oradea se deplasează la Timișoara pentru următoarele trei meciuri

CSM CSU Oradea se deplasează la Timișoara, acolo unde în perioada 15-17 aprilie anul curent susține trei meciuri oficiale. Este vorba întâi despre o partidă restantă, iar apoi despre jocurile Turneului 12 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21.

Roș-albaștrii se duelează cu SCM Timișoara, în cursul serii de joi (15.04), ora 20:15, la Sala Constantin Jude. Este o restanță din cadrul turneului 8 al LNBM. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport.

Vineri (16.04), cu începere de la ora 18:15, CSM-ul întâlnește CSM VSKC Miercurea Ciuc. Partida a fost devansată cu 48 ore la solicitarea clubului orădean pentru a câștiga o zi de pregătire pentru participarea la turneul final FIBA Europe Cup, de la Tel-Aviv. Confruntarea cu echipa harghiteană va fi transmisă în direct la DigiSport și LookSport.

În fine, sâmbătă (17.04), ora 16:00, este programat jocul cu CSM Focșani. Meciul nu va fi televizat, dar este disponibil pe internet, pe canalul FRB TV (YouTube), prin intermediul sistemului KeeMotion.

Delegația orădeană cuprinde 14 jucători. Aceasta îi cuprinde pe:

  • Fundași – Giordan Watson, Aaron Broussard, Stephen Holt, Vlad Marinău, Tudor Fometescu, Ramone Moore
  • Extreme – Garlon Green, Bobe Nicolescu, Edward Petrescu, Enzo Vescan
  • Pivoți – Arturas Valeika, Nikola Markovic, Dragan Zekovic, Cătălin Baciu.

Staff-ul tehnic îi cuprinde pe antrenorii Cristian Achim, Milan Mitrovic și Radovan Markovic, preparatorul fizic Marius Marinău, respectiv fizioterapeutul Cristian Dan.

Foto: Roby Boros