CSM CSU Oradea se deplasează la Voluntari pentru continuarea semifinalei LNBM

CSM CSU Oradea se deplasează la Voluntari pentru continuarea seriei cu CSO din localitate, contând pentru semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Scorul general este de 2-0 în favoarea ilfovenilor, situație în care roș-albaștrii nu mai au voie să facă niciun pas greșit.

Meciul 3 are loc miercuri (18.05), cu începere de la ora 18:00. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport și PrimaSport. De asemenea, meciul este disponibil pe canalul YouTube FRB TV.

Formația antrenată de Cristian Achim a întâmpinat probleme majore pe parcursul primelor două meciuri ale acestei serii în faza ofensivă. CSM-ul a înscris câte 66 puncte în fiecare joc pe care l-a găzduit în actuala confruntare și nu a atins borna 70 în niciunul din meciurile susținute pe teren propriu în compania lui CSO Voluntari pe parcursul actualului sezon competițional.

Delegația orădeană cuprinde întregul efectiv de jucători. Staff-ul tehnic depune eforturi pentru corectarea erorilor, la fel cum jucătorii vor încerca să-și îmbunătățească jocul și execuțiile. Fără îndoială, există loc de mai bine și în defensivă, dar principala îngrijorare este legată de faza de atac.

CSO Voluntari a fost lipsită de serviciile lui Malcolm Lee în Meciul 2. Rămâne de văzut dacă acesta va fi apt pentru partida următoare.

Va fi cea de-a 5-a confruntare între Oradea și Voluntari în actualul sezon competițional. Primele patru s-au încheiat cu victoria echipei vizitatoare.

În cazul unei victorii pentru formația orădeană, seria va continua. Meciul 4 ar urma să se dispute vineri (19.05), cu începere de la ora 19:30, tot la Sala Sporturilor Gabriela Szabo din Voluntari. Dacă va fi necesar, Meciul 5, decisiv, se va juca la Arena Antonio Alexe din Oradea în cursul serii de luni (23.05).