CSM CSU Oradea se deplasează la Voluntari pentru continuarea semifinalelor Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24

CSM CSU Oradea se deplasează la Voluntari pentru următorul joc din semifinala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2023/24. Meciul 3 al seriei care se desfășoară pe sistemul cel mai bun din cinci partide are loc miercuri (01.05), ora 19:00, la Sala Sporturilor Gabriela Szabo.

Lupta pentru calificare în finală se reia de la 2-0 la general în favoarea roș-albaștrilor. Aceștia au învins cu 79-73 în primul joc, respectiv 96-76 în cel de-al 2-lea.

Astfel, următorul meci devine decisiv pentru ilfoveni. Pe de altă parte se schimbă decorul. Formația din Voluntari va beneficia acum de propria sală și va încerca să relanseze disputa. Meciul 3 reprezintă o primă șansă pentru CSM CSU Oradea de a obține calificarea în ultimul act al Ligii Naționale.

Primele două jocuri, desfășurate pe malurile Crișului Repede, au fost caracterizate de un nivel remarcabil de intensitate al formației orădene. Aceasta s-a alimentat din susținerea publicului și a controlat lupta sub ambele panouri. CSM-ul a dominat raportul recuperărilor și de aici a obținut posesii suplimentare, marcând multe puncte pe șansa a 2-a.

CSO Voluntari dispune de o serie de jucători extrem de periculoși în relația unu la unu. Toți componenții formației antrenate de către Ainars Bagatskis sunt periculoși la semicerc și au capacitatea de a puncta cu generozitate. Fără îndoială, jucând în propria sală, una cu un specific aparte și cu repere bine stabilite, CSO Voluntari va face totul pentru a câștiga și pentru a-și relansa misiunea pentru calificare.

Echipa antrenată de Cristian Achim mizează pe un moral foarte bun, de pe urma căruia rezultă și o atmosferă pe măsură în cadrul grupului. CSM CSU Oradea se deplasează la Voluntari în formulă completă și va încerca să obțină un succes care să o califice pentru a 7-a oară în finala campionatului național de baschet masculin a României.

CSM Oradea va fi susținută la Meciul 3 de un grup de suporteri veniți de la Oradea.

Partida de la Voluntari este transmis în direct pe DigiSport 3 și PrimaSport 3. De asemenea, partida va fi disponibilă pe FRB TV (YouTube).

Foto: Roby Boros