CSM CSU Oradea se duelează cu BCM U FC Argeș Pitești în semifinalele Ligii Naționale

CSM CSU Oradea s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Clasată pe locul al 2-lea în sezonul regulat, formația bihoreană a trecut de SCM Timișoara cu scorul general de 2-0 în primul tur al playoff-ului.

În penultimul act al întrecerii, roș-albaștrii se duelează cu BCM U FC Argeș Pitești. Această grupare a trecut cu scorul general de 2-0, după victorii în deplasare, de BC CSU Sibiu.

Semifinalele se desfășoară în sistem tradițional, adică cel mai bun din cinci partide, primele două și eventualul meci decisiv urmând a avea loc pe terenul echipei mai bine clasate.

Iată programul provizoriu al seriei:

  • Meciul 1 – Marți (25.05), la Oradea
  • Meciul 2 – Joi (27.05), la Oradea
  • Meciul 3 – Luni (31.05), la Pitești
  • Meciul 4 – Miercuri (02.06), la Pitești (dacă va fi necesar)
  • Meciul 5 – Vineri (05.06), la Oradea (dacă va fi necesar)

Vom reveni cu o confirmare a datelor de disputare, dublată de ora de începere a fiecărui joc, respectiv cu informații referitor la transmisia acestora.

În sezonul regulat, CSM CSU Oradea și BCM U FC Argeș Pitești și-au împărțit victoriile. De notat că ultimul meci pierdut în campionat de orădeni s-a consemnat la începutul lunii aprilie, chiar pe terenul argeșenilor.

Va fi a 3-a întâlnire consecutivă în playoff între cele două echipe. În 2018 și 2019, Oradea și Pitești s-au confruntat în primul tur. CSM-ul s-a impus cu 3-1, respectiv 3-0 la general în drum spre câștigarea acelor ediții de campionat.