CSM CSU Oradea se duelează cu CSO Voluntari în etapa a 2-a din Liga Națională de baschet masculin – ediția 2022/23

CSM CSU Oradea primește vizita echipei CSO Voluntari în primul meci oficial disputat pe teren propriu în sezonul competițional 2022/23. Jocul contează pentru etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2022/23.

Confruntarea se desfășoară vineri (07.10), ora 19:45, la Sala Polivalentă Oradea Arena, fiind primul meci oficial al CSM Oradea susținut în această sală. Partida va fi transmisă în direct la DigiSport și PrimaSport.

Este un duel între ocupantele locurilor 2 și 3 la încheierea ediției precedente de campionat. Mai mult, este un meci ce opune două dintre reprezentantele României în cupele europene.

CSM CSU Oradea a debutat pe cale oficială în noul sezon competițional la finele săptămânii trecute, atunci când a repurtat două victorii în cadrul turneului de calificare din Cupa României. Atunci, roș-albaștrii au trecut de CSM Petrolul Ploiești și FC Argeș Pitești, la evenimentul organizat în Sala Olimpia din Ploiești.

De cealaltă parte, CSO Voluntari a disputat deja șase meciuri oficiale. Ilfovenii au jucat două partide în preliminariile Basketball Champions League, au cedat în SuperCupa României, s-au impus în prima etapă din Liga Națională și au repurtat două victorii în turneul de calificare din Cupa României pe care l-au organizat.

Ambele echipe au operat modificări față de ultima confruntare directă, consemnată în semifinalele Ligii Naționale din sezonul anterior. CSM CSU Oradea a arătat un potențial ofensiv remarcabil la primele apariții oficiale în noul sezon. De această dată însă adversar este una dintre cele mai puternice echipe din România, formație ce se evidențiază în mod deosebit prin forța din spațiul de trei secunde, fără a neglija sau minimiza calitatea existentă în celelalte aspecte ale jocului.

Enzo Vescan și Tudor Gheorghe sunt în continuare indisponibili. Cel din urmă este aproape refăcut, dar staff-ul tehnic nu va grăbi revenirea pe parchet cu scopul de a-l avea la capacitate fizică normală în momentul în care el va intra la joc. De cealaltă parte, CSO Voluntari dispune de șapte jucători străini în lot.

Bilete pentru meci se comercializează în sistem online, prin intermediul Eventbook.ro . Abonamentele sunt valabile pentru acest meci.