CSM CSU Oradea și CSO Voluntari se duelează la Arena Antonio Alexe în Meciul 2 al semifinalei LNBM 2024

CSM CSU Oradea și CSO Voluntari se întâlnesc pentru a 2-a oară în cursul acestei săptămâni. Meciul 2 al seriei din semifinalele Ligii Naționale Getica 95 de baschet masculin – ediția 2023/24 are loc sâmbătă (27.04), ora 17:45, la Arena Antonio Alexe.

Roș-albaștrii au învins cu scorul de 79-73 în jocul de deschidere al seriei care va stabili numele echipei ce avansează în marea finală. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Formația antrenată de Cristian Achim a avut grijă de minge în partida inaugurală, având 19 pase decisive cu doar 4 posesii pierdute. De asemenea, CSM CSU Oradea a dominat categoric lupta la recuperare, culegând 18 recuperări sub panoul advers.

De cealaltă parte, CSO Voluntari a avut o prestație superioară la finalizare. Ilfovenii au o rotație adâncă, astfel încât surprize pot apărea de oriunde. Fără îndoială, este de așteptat o reacție din partea echipei pregătite de Ainars Bagatskis.

Rămân de urmărit câteva dueluri interesante, așa cum sunt împerecherile la poziția 4, unde ambele echipe au jucători mobili și periculoși din orice zonă a terenului. Totodată, se pot face ajustări în ceea ce privește formulele de joc, dar și modalitatea prin care antrenorii vor încerca să surprindă din punct de vedere tactic.

Ambele echipe sunt în formulă completă înaintea celui de-al 2-lea meci din semifinale.

Bilete se pot achiziționa AICI. Abonamentele sunt valabile la acest meci.

Partida este transmisă în direct pe DigiSport.

Foto: Roby Boros