CSM CSU Oradea si FC Arges Pitesti se dueleaza pentru a 4-a oara consecutiv in fazele superioare ale Ligii Nationale de baschet masculin

CSM CSU Oradea întâlnește FC Argeș Pitești pentru a 4-a oară consecutiv în fazele superioare ale Ligii Naționale de baschet masculin. Sezonul 2021/22 se va încheia pentru cele două grupări cu un duel în seria care va stabili numele formației clasate pe locul al 3-lea în ierarhia finală a campionatului național de baschet masculin al României.

Oradea a învins Pitești cu 3-1 la general în sferturile de finală din sezonul 2017/18. Un an mai târziu, în aceeași fază a competiției, roș-albaștrii au învins cu 3-0 la general. Sezonul 2019/20 a fost întrerupt de pandemia COVID-19, iar playofful nu s-a mai desfășurat în acea stagiune.

Rivalitatea sportivă dintre CSM CSU Oradea și FC Argeș Pitești s-a reluat în sezonul 2020/21. De această dată echipele s-au întâlnit în semifinalele Ligii Naționale, iar bihorenii s-au impus tot cu 3-0 la general.

De această dată, Oradea și Pitești își dau întâlnire în „finala mică”. Se va juca pe sistemul cel mai bun din trei partide, avantajul terenului propriu fiind de partea roș-albaștrilor.

Meciul 1 are loc luni (23.05), ora 17:30, la Arena Antonio Alexe. Abonamentele sunt valabile pentru acest meci, iar bilete se pot achiziționa AICI. Jocul va fi transmis în direct la DigiSport, PrimaSport și pe FRB TV (YouTube).

Meciul 2 se va desfășura joi (26.05), ora 17:30, la Pitești, tot în transmisiune directă pe aceleași canale. Dacă va fi necesar, Meciul 3 se va disputa duminică (29.05), ora 17:30, la Arena Antonio Alexe din Oradea.