CSM CSU Oradea și Pavle Reljic își separă drumurile

CSM CSU Oradea anunță încheierea colaborării cu Pavle Reljic. Părțile au semnat clauza de reziliere a contractului la încheierea lunii februarie anul curent.

Înalt de 1.94 metri, cântărind 80 kilograme, în vârstă de 27 ani, Reljic evoluează în principal la poziția 2, iar de-a lungul timpului a fost utilizat și la poziția 1. De-a lungul carierei, jucătorul amintit a evoluat în Serbia, Liga Adriatică, Bosnia-Herțegovina și România.

În țara nostră, Reljic a evoluat pentru două echipe din Timișoara. El a activat între 2015 și 2018, perioadă în care a bifat 46 prezențe în Liga Națională și trei în Cupa României. El a bifat peste de apariții în uniforma CSM CSU Oradea pe parcursul ultimilor mai bine de doi ani, jucând în Liga Națională, Cupa României și FIBA Europe Cup.

Reljic a fost un jucător de antrenament foarte important pentru formația orădeană în perioada petrecută alături de roș-albaștri. El a ajutat mereu atunci când din diferite cauze echipei i-au lipsit unul sau mai mulți jucători, atât la antrenamente, cât și la meciuri. Jucătorul originar din Serbia a bifat două apariții în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin.

Pe această cale, conducerea CSM Oradea îi mulțumește lui Pavle pentru implicare și profesionalism. Totodată îi urează mult succes în plan profesional și personal.

Foto: Roby Boros

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *