CSM CSU Oradea susține, joi (31.08), primul meci de verificare în perspectiva sezonului competițional 2023/24

CSM CSU Oradea susține primul joc de verificare din presezon în cursul serii de joi (31.08), ora 18:00. Roș-albaștrii primesc vizita echipei SCM Timișoara, la Arena Antonio Alexe.

La distanță de trei săptămâni de la reunire, perioadă în care echipa a lucrat în special pe parte de pregătire fizică, formația antrenată de Cristian Achim susține primul joc de pregătire premergător startului oficial al sezonului competițional 2023/24.

Orădenii se antrenează în formulă completă de câteva zile, însă este cert că mai este mult de lucru pe parte de pregătire specifică jocului de baschet. Roș-albaștrii au câteva piese noi la poziții cheie. Suporterii orădeni vor avea ocazia să-i vadă în premieră la lucru pe Nijal Pearson, Toddrick Gotcher și Lennard Freeman, alături de componenții echipei ce continuă activitatea alături de CSM.

De cealaltă parte se află o echipă a Timișoarei cu mai multe noutăți în efectiv decât CSM-ul. Totuși, echipa antrenată de către Dragan Petricevic are deja trei meciuri amicale la activ, adică are deja câteva repere ca urmare a jocurilor disputate în compania lui CSM Tîrgu Mureș și DEAC Debrecen.

Intrarea la meci este liberă. Suporterii care și-au achiziționat abonamente au posibilitatea să-și ridice Fan Pack-ul cu această ocazie după intrarea în Arena Antonio Alexe, pe holurile sălii.

Foto: Roby Boros