CSM CSU Oradea susține revanșa cu SCM Ohma Timișoara în cursul zilei de vineri (15.04)

CSM CSU Oradea întâlnește SCM Ohma Timișoara într-un meci contând pentru etapa a 29-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22. Cele două formații se duelează pentru a 2-a oară în cursul acestei săptămâni.

Cel de-al 2-lea duel are loc vineri (15.04), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Meciul va fi transmis în direct pe TV, la DigiSport și LookSport, respectiv online pe FRB TV (YouTube). Abonamentele sunt valabile, iar bilete se pot achiziționa AICI.

În pofida unor prestații mai puțin convingătoare, CSM CSU Oradea a câștigat ultimele trei partide disputate și are un bilanț general de 19-7 cu care se situează pe locul al 4-lea în ierarhia la zi.

Roș-albaștrii vor conta pe serviciile lui Strahinja Jovanovic, jucător ce nu a avut drept de joc la restanța disputată marți (12.04), în Banat. În schimb, sunt șanse mici ca Dovis Bickauskis să fie recuperat până la ora meciului de vineri.

SCM Ohma Timișoara vine la Oradea după ce a disputat trei meciuri în succesiune pe teren propriu. Elevii lui Dragan Petricevic au pierdut două din aceste jocuri, incluzându-l pe cel cu CSM CSU Oradea, scor 62-67. Leii din Banat au un bilanț general de 17-10 prin care se poziționează pe locul al 5-lea în LNBM.

Fără îndoială în angrenajul Timișoarei va reveni Gary Talton. Este încă neclar dacă Sherwood Brown și Nikola Gajic vor fi apți pentru jocul de la Oradea, în timp ce prezența pe parchet a lui Laci Lazar este puțin probabilă.

Miza meciului este clară. O victorie ar asigura CSM-ului avantajul terenului propriu în primul tur al playoff-ului și ar menține șansele teoretice de a urca pe podium la încheierea sezonului regulat. De cealaltă parte, SCM Ohma este în luptă directă cu SCM U Craiova pentru locul 5, iar o victorie la Oradea i-ar ajuta pe bănățeni în acest duel. Totodată, ei ar mai avea șanse teoretice la locul 4.