CSM CSU Oradea susține ultimul meci pe teren propriu în anul 2021

CSM CSU Oradea susține ultimul meci pe teren propriu și penultimul joc oficial din anul calendaristic 2021. Roș-albaștrii primesc vizita echipei CSA Steaua București într-un meci contând pentru etapa a 12-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2021/22.

Formația antrenată de Cristian Achim se întoarce din Portugalia, acolo unde a întâlnit campioana în exercițiu a acestei țări în cadrul etapei a 2-a din FIBA Europe Cup, Grupa K, în faza a 2-a de pe tabloul principal al competiției. Bihorenii au jucat ultimul meci de campionat pe 4 decembrie, în compania lui CSM Petrolul Ploiești, joc încheiat cu scorul de 100-73.

Steaua București vine după victoria pe repurtată pe teren propriu. Militarii au depășit pe SCM U Craiova după ce s-au văzut conduși cu peste zece puncte pe tabela de marcaj. Formația antrenată de către Eugen Ilie mizează pe șase jucători străini, având și o serie de jucători autohtoni pe care contează cu regularitate.

CSM CSU Oradea caută să-și păstreze bilanțul perfect în jocurile de pe teren propriu în actuala ediție de campionat. Echipa orădeană are 6-0 la Arena Antonio Alexe. În schimb, Steaua București a câștigat de două ori în cele cinci partide disputate în deplasare.

Se anunță o misiune mai dificilă întrucât CSM CSU Oradea nu va putea să alinieze o formulă completă la ultima apariție pe teren propriu în anul calendaristic 2021. Fundașul lituanian Dovis Bickauskis a suferit o accidentare în finalul partidei precedente, disputată la Lisabona, fiind indisponibil pentru ultimele două meciuri din acest final de an.

CSM-ul are un bilanț general de 9-1 și un meci mai puțin disputat. În schimb, Steaua București are 6-4 la general.

Partida are loc sâmbătă (18.12), ora 17:45, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Jocul va fi transmis în direct pe DigiSport și LookSport, respectiv pe FRB TV (YouTube).

Noi prevederi implementate de autoritățile române cu privire la accesul spectatorilor la evenimentele sportive

Hotărârea Nr. 112 din 07.12.2021, a CNSU, adoptată de Guvernul României privire la organizarea și desfășurarea competițiilor sportive pe teritoriul României, în spații închise sau deschise, poate fi realizată, doar în intervalul orar 5:00-22:00, cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție.

Participarea este permisă pentru persoanele:

  • Vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Notă
Testele achiziționate în farmacie nu sunt acceptate.

Abonamentele sunt valabile pentru acest meci. Bilete se pot achiziționa prin intermediul platformei EventBook.ro – click AICI.