CSM CSU Oradea susține următorul meci miercuri (22.11), ora 19:00, la Oradea Arena

CSM CSU Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Acesta este programat miercuri (22.11), ora 19:00, la Oradea Arena. Adversar este Legia Varșovia, din Polonia. Jocul face parte din programul etapei a 6-a în Grupa J din FIBA Europe Cup – ediția 2023/24.

Este cel mai important meci de până acum în actualul sezon pentru formația orădeană. Roș-albaștrii au 3-2 la general și sunt siguri de locul 2 în grupă, dar au neapărată nevoie de victorie pentru a avea o situație favorabilă în clasamentul special în care vor fi angrenate cele zece echipe clasate pe locurile 2 la încheierea fazei grupelor din competiție.

Legia Varșovia este liderul neînvins al grupei, având un bilanț general de 5-0. Reprezentanta Poloniei este deja calificată în TOP 16.

Informații bilete

Doritorii pot achiziționa bilete pe platforma Eventbook.ro – click AICI. Costul unui bilet este de 25 lei pentru adulți, respectiv 5 lei pentru elevi.

Alternativ, doritorii pot achiziționa bilete de la sediul CSM Oradea – str. Traian Blajovici, Nr. 24, Parter – Intrarea Centrală pe latura Nord (dinspre stația de tramvai). Programil casieriei este următorul:

– Luni (20.11), între 9-16
– Marți (21.11), între 9-16
– Miercuri (22.11), între 9-16.

De asemenea, în ziua meciului la casa de bilete de la Oradea Arena – Str. Traian Blajovici, Nr. 24, Etaj 1 pe latura Nord (dinspre stația de tramvai), cu începere de la ora 18, se vor pune bilete în vânzare pentru meci.

Abonamentele sunt valabile la acest meci.

Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport și pe FIBA TheBasketball Channel (YouTube).

Foto: FIBA.basketball