CSM CSU Oradea va juca un meci amical

CSM CSU Oradea va susține un joc de verificare în pauza rezervată acțiunilor echipei naționale. Roș-albaștrii se bucură de câteva zile libere după o perioadă extrem de solicitantă, urmând să se reunească la finele acestei săptămâni și să reia activitatea.

Aceasta va cuprinde pregătire fizică și specifică pe plan local. Totoată, duminică (23.02), ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura un meci amical în compania echipei maghiare Albacomp Szekesfehervar. Maghiarii vor efectua un stagiu centralizat de pregătire la Oradea.

Reamintim că pregătirea CSM-ului este afectată de diferitele probleme de efectiv. Giordan Watson, Kris Richard și Tudor Fometescu se află în programul echipei naționale. Aici trebuie notat că cel din urmă a suferit o accidentare la picior în finala Cupei României și nu se poate antrena o perioadă. Totodată, roș-albaștrii sunt lipsiți de Arturas Valeika și Bobe Nicolescu, ambii accidentați.

CSM CSU Oradea va susține următorul meci oficial în jurul datei de 1 martie anul curent. Adversar va fi BC CSU Sibiu, partida contând pentru etapa a 4-a din TOP 6. Data și ora de începere a acestui meci urmează să fie definitivată. Ulterior se vor pune în vânzare biletele pentru acest meci.