CSM Oradea a fost învinsă de CSM Bacău în etapa a 4-a din Liga Zimbrilor

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Bacău, scor 26-29, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23. Partida a avut loc sâmbătă (17.09), la Arena Antonio Alexe.

Partida a demarat modest pentru formația orădeană. Aceasta a încasat primele două goluri ale jocului în condițiile în care a beneficiat de o superioritate numerică încă de la începutul confruntării. Echipa din Bacău s-a menținut în avantaj, reușind să se desprindă la 8-3, în minutul 9. Oradea a reacționat și s-a apropiat la o singură lungime, scor 11-10, după 24 minute de joc. CSM-ul a stat la un singur gol în spate, însă băcăuanii au stabilit scorul la jumătatea partidei, 15-13.

Repriza a 2-a a demarat cu noi erori în jocul amfitrionilor. Misiunea de a recupera deficitul a fost îngreunată, băcăuanii profitând pentru a se desprinde la patru goluri. CSM Oradea nu a renunțat și s-a apropiat din nou la o singură lungime, dar finalul jocul a aparținut echipei vizitatoare, care s-a impus cu scorul de 29-26.

Valentin Ivancenco a înscris de cinci ori, Ciprian Aungurenci (foto) a adăugat patru goluri pentru CSM Oradea. Zece jucători au punctat în acest meci.

CSM Oradea a fost lipsită la acest meci de Radic. De asemenea, a apelat la serviciile lui Boșca, jucător incomplet refăcut.

În urma acestui rezultat, CSM-ul rămâne fără punct în clasament, având cinci partide disputate. Următorul meci are loc vineri (23.09), în deplasare, cu Potaissa Turda.