CSM Oradea a fost învinsă în Meciul 2 al finalei Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19

CSM Oradea a pierdut Meciul 2 al finalei Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost depășită de Steaua București, scor 6-4. Pe reprize: 2-1, 0-0, 3-1, 1-2. Partida a avut loc în bazinul formației militare în cursul zilei de sâmbătă (11.05).

Gazdele au marcat primul gol al partidei după cinci minute de joc, CSM-ul egalând pe tabela de marcaj. Bucureștenii au marcat de trei ori consecutiv și s-au desprins la 6-2 în debutul ultimei secvențe. Oaspeții au marcat ultimele două goluri ale partidei.

Yusuke Inaba a înscris de două ori, iar Alex Popoviciu și Bogdan Remeș au punctat câte o dată pentru CSM Oradea. Tudor Fulea a fost cel mai bun marcator al Stelei cu trei reușite.

Scorul general a devenit 2-0. Prima partidă, desfășurată aseară, a fost adjudecată de Steaua cu scorul de 8-7. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide.

Seria se mută la Oradea, bazinul olimpic Ioan Alexandrescu urmând să găzduiască Meciul 3, devenit decisiv pentru CSM. Vom reveni cu data și ora acestei partide.