CSM Oradea a fost învinsă în primul tur al Cupei României la handbal – ediția 2023

CSM Oradea a fost învinsă de CSM Focșani 2007, scor 33-26, în primul tur al Cupei României la handbal masculin – ediția 2023. Meciul a avut loc marți (14.02), la Focșani.

Jocul a fost controlat de amfitrioni. Aceștia au marcat primele patru goluri ale partidei. Avantajul a urcat la zece lungimi în minutul 29 al întâlnirii. Orădenii au marcat ultimele două goluri ale primei jumătăți, scorul la pauză fiind de 19-11.

Formația pregătită de Cosmin Liberț a jucat mai bine în repriza a 2-a în ambele faze ale jocului. De altfel, CSM Oradea a marcat mai mult decât oponentul în ultima jumătate de oră. Totuși echipa focșăneană a rămas în control până la final.

Ciprian Aungurenci și Bogdan Munteanu au marcat câte șapte goluri, Emilian Turcu a punctat de patru ori, Viorel Boșca a contribuit cu trei goluri, Paul Oargă și Adrian Szasz au reușit câte două goluri, iar Alexandru Farcaș a înscris un gol pentru CSM Oradea. Alin Roșu a replicat cu nouă goluri, iar Nikolaos Kritikos a punctat de șase ori pentru echipa din Focșani.

CSM Oradea încheie participarea în Cupa României. Următorul meci al echipei de handbal are loc sâmbătă (18.02), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi Potaissa Turda, ocupanta locului 7în Liga Națională de handbal – ediția 2022/23. Bilete se pot achiziționa AICI.