CSM Oradea a încheiat participarea la turneul final al CN Juniori I la polo pe apă – ediția 2021/22

În perioada 18-20 Martie anul curent, la bazinul Ghencea din București, s-a desfășurat returul fazei finale a Campionatului Național de Juniori I la polo pe apă – ediția 2021/22. La acest eveniment a participat CSM Oradea cu o echipă alcătuită în întregime din sportivi U16 la o competiție destinată categoriei U19.

Trecem în revistă rezultatele înregistrate de elevii lui Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy:

Vineri (18.03)

  • vs Partizan Tîrgu Mureș, scor 11-12
  • vs Steaua București, scor 7-19

Sâmbătă (19.03)

  • vs Dinamo București, scor 3-6
  • vs Crișul Oradea, scor 7-12

Duminică (20.03)

  • vs Triumf București, scor 6-21

Turul a avut loc în luna Februarie, la Oradea, în bazinul Crișul. CSM Oradea a obținut o victorie și un rezultat de egalitate în cinci partide disputate. Așadar, formația bihoreană a încheiat turneul final cu o victorie, un egal și opt partide pierdute.

Componența echipei orădene:

  • Antrenori – Christian Sandor, Sandor Nagy și Ivan Fejer.
  • Jucători – Marcu Szilagyi, Cristian Burlea, Benett Bajusz, Bogdan Țecu, Silviu Luca, Martin Antoniu, Mark Tokai, Christian Acatrinei, Andrei Marinescu, Raul Șandru, Ianis Soponar, Mihai Fitero, Marius Borbei, Balint Borbely, Balthasar Majoros Garofeanu, Alex Nagy și David Balog.

CSM Oradea a obținut calificarea la turneul final în condițiile în care mizează pe un nucleu de jucători alcătuit în totalitate din sportivi cu cel puțin doi ani mai mici decât această categorie de vârstă. În aceeași alcătuire, formația orădeană a fost campioană națională la categoria Juniori III în sezonul 2020/21 și a obținut calificarea la turneul final al Juniorilor II în sezonul 2021/22.

Următoarea provocare a acestei echipe este returul fazei finale la Juniori II. Evenimentul se va desfășura în luna Aprilie, tot la București. Vom reveni cu informații referitor la acest eveniment.