CSM Oradea a încheiat sezonul 2012/13 cu o înfrângere la limită

CSM Oradea a pierdut ultimul joc oficial din sezonul competițional 2012/13 al Diviziei A la handbal masculin. Bihorenii au pierdut, scor 31-32, în confruntarea cu HC Minaur Baia Mare, echipă care a izbutit să promoveze în primul eșalon al țării.

Echipa pregătită de către Sebastian Tudor a avut o primă repriză de excepție, în cadrul căreia a înscris 20 de goluri. CSM-ul a avut inițiativa pe tabela de marcaj până spre final, conducând chiar și la șase goluri diferență la jumătatea reprizei a doua. Băimărenii s-au apropiat la 29-25 în minutul 52. A urmat un parțial de 7-0 în favoarea oaspeților care s-au impus în cele din urmă la un gol.

Fișa jocului
CSM Oradea – V. Tcaciuc, Gale – portari; Macovei 5, Al. Farcaş 9, R. Farcaş 2, Avram 5, Sava 1, R. David 3, Stoica 5, Scripnic, Iştoc 1. Nu au jucat: Szilágyi, R. Radu, A. Drăgan. Antrenor: Sebastian Tudor.
HCM Baia Mare – R. Pop, Olah – portari; Surducan, Udriştoiu 1, Buşecan 2, Irimuş, Buciuman, Bogdan Mihai 8, Orban 4, Alex. Stamate 10, Gaie 3, Bondar 2, Fotache 2. Nu au jucat: Băican, Crăciun, Drăghici. Antrenor: Adi Popovici.

Acestea sunt primele puncte pierdute de bihoreni în returul actualei ediții de campionat. Grație parcursului consemnat în cea de-a doua jumătate a sezonului CSM Oradea s-a clasat pe podimului Seriei B în Divizia A.

Antrenorul Sebstian Tudor și-a manifestat interesul de a continua munca la CSM Oradea cu o formulă apropiată de cea în care s-a jucat în partea a doua a acestui sezon competițional.