CSM Oradea a remizat la ultimul meci din cadrul fazei finale a CN Juniori II la polo pe apă – ediția 2021/22

CSM Oradea a remizat cu Dinamo București, scor 7-7, în ultimul meci susținut la turneul final al Campionatului Național de Juniori II la polo pe apă – ediția 2021/22. Partida s-a desfășurat duminică (10.04), la bazinul Steaua din capitală.

A fost un meci extrem de disputat pe tot parcursul său. Dinamo a marcat primele două goluri, dar CSM-ul a reacționat cu un parțial de 4-0. Orădenii s-au văzut egalați la 4 și 5, dar s-au desprins din nou la două lungimi. Bucureștenii au marcat ultimele două goluri ale partidei, restabilind egalitatea cu 14 secunde înainte de final. Scorul pe reprize: 1-2, 3-0, 1-2, 2-3.

Mihai Fitero a înscris de cinci ori în poarta adversă, iar Cristian Burlea și Andrei Marinescu au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. În replică, Vlad Ristea a marcat de două ori pentru Dinamo București.

De notat că CSM Oradea a remizat și cu Triumf București, scor 6-6, în cursul serii de sâmbătă (09.04). Orădenii au marcat primele patru goluri ale acestui meci. Mihai Fitero a marcat de trei ori, Mark Tokai a înscris de două ori, iar Bennet Bajusz a înscris o dată.

CSM Oradea a obținut cinci victorii și două rezultate de egalitate în faza finală a Campionatului Național de Juniori II la polo pe apă – ediția 2021/22. Astfel, s-a clasat pe locul al 4-lea în clasamentul final.

Formația antrenată de Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy a evoluat în următoarea alcătuire la acest eveniment: Marcu Szilagyi, Cristian Burlea, Benett Bajusz, Bogdan Țecu, Silviu Luca, Martin Antoniu, Mark Tokai, Christian Acatrinei, Andrei Marinescu, Raul Șandru, Ianis Soponar, Mihai Fitero, Marius Borbei, Balint Borbely, Balthasar Majoros Garofeanu, Alex Nagy și David Balog.

Amintim că această generație de la CSM Oradea a fost campioană națională la Juniori III în sezonul precedent, iar acum a parcurs primul sezon la Juniori II. De asemenea, a obținut calificarea la turneul final al categoriei Juniori I în acest sezon competițional.