CSM Oradea bifează a 6-a victorie la turneul de Superliga Națională găzduit în bazinul Crișul

CSM Oradea s-a impus în confruntarea cu Sportul Studențesc, în cadrul turneului 4 din Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2020/21. Rezultatul final al partidei desfășurate sâmbătă (24.04), la bazinul Crișul din Oradea, a fost de 18-8.

Jocul a fost controlat de orădeni în totalitate. Ei au marcat primele două goluri ale partidei și s-au desprins la 6-1 în secvența inaugurală. La jumătatea partidei a fost 9-3, iar la intrarea în sfertul 4 tabela de marcaj indica scorul de 13-5. CSM-ul s-a desprins la zece goluri în ultima perioadă.

Vlad Georgescu, Dragoljub Rogac, Albert Vătrai și Seyia Adachi au marcat câte 3 goluri fiecare, Horațiu Ilisie a punctat de 2 ori, iar Cristi Dobre, Nichita Ilisie, Alex Popoviciu și Richard Orsos au marcat câte 1 gol fiecare.

Este a 6-a victorie din tot atâtea partide susținute la acest turneu pentru CSM Oradea. Următorul meci este programat duminică (25.04), cu începere de la ora 13:30, adversar fiind Steaua București. Partida va fi transmisă în direct pe pagina de facebook CSM Oradea Polo – Oficial.

Foto: Roby Boros