CSM Oradea cedează în confruntarea cu Minaur Baia Mare

Echipa de handbal CSM Oradea a fost învinsă de Minaur Baia Mare, scor , într-un meci din cadrul etapei a 13-a în Liga Zimbrilor – ediția 2022/23. Confruntarea a avut loc sâmbătă (26.11), la Arena Antonio Alexe.

Jocul a fost controlat de maramureșeni. Aceștia s-au instalat la conducere și au reușit să se desprindă pe tabela de marcaj. Ofensiva CSM Oradea a fost ineficientă pe parcursul primelor 30 minute de joc efectiv. Oaspeții au terminat prima jumătate în avantaj de patru goluri, scor 13-9.

Repriza secundă a început mai bine pentru orădeni. Aceștia au avut un nivel foarte bun de energie și au rămas în apropierea mai experimentatei echipe din Baia Mare. Mai mult, intervențiile lui Adrian Țenghea au dat aripi echipei, aceasta reușind să restabilească egalitatea. Echipele au mers cap la cap, CSM Oradea reușind să vină la conducere pe tabela de marcaj spre finalul jocului. Minaur a reușit un final de partidă mai bun, inexactitățile din faza ofensivă costând echipa antrenată de Cosmin Liberț.

Boșca și Djukic au înscris câte cinci goluri, Ivancenco și Kovacs au înscris de câte trei ori pentru CSM Oradea. În replică, Bera a punctat de șase ori pentru Minaur Baia Mare.

CSM Oradea încheie turul de campionat fără punct în clasament și se situează pe ultimul loc. Minaur Baia Mare bifează a 10-a victorie stagională în Liga Națională.

Următorul meci al CSM Oradea are loc vineri (02.12), ora 17:00, tot la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi CSM București, în prima etapă din retur.