CSM Oradea cedează în duelul cu Noisy, dar mai are o șansă de calificare în faza următoare din LEN Champions League

CSM Oradea a fost învinsă de CN Noisy Le Sec, scor 7-11, într-un meci din cadrul turneului de calificare LEN Champions League – ediția 2022/23, găzduit la Barcelona (Spania). Jocul s-a desfășurat sâmbătă (15.10).

Jocul a fost extrem de echilibrat pe tot parcursul primelor 16 minute. CSM-ul a condus cu 1-0, dar apoi a rămas în urmă cu 1-2 și 2-3, dar a revenit în avantaj, scor 4-3. Primul sfert s-a terminat cu scorul de 4-4!

CSM Oradea a înscris primul gol în secvența a 2-a și a revenit l aconducere, după care a încasat trei goluri și nu a reușit să marcheze în ultimele șase minute ale primei jumătăți de partidă. Astfel, formația din Franța s-a desprins la 7-5.

Repriza a 3-a a consemnat scor alb. Niciuna dintre protagoniste nu a găsit calea spre poarte adversă. Noisy s-a desprins la trei lungimi, scor 8-5 și 9-6, în debutul ultimei reprize. Oradea a încercat să reacționeze, dar nu s-a putut apropia amenințător.

Silvian Colodrovschi a înscris trei goluri, Levente Vancsik a adăugat două, iar Mihnea Gheorghe și Mateja Asanovic au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea.

CSM Oradea are o victorie și două înfrângeri în urma acestui rezultat. Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor are nevoie de victorie la două goluri diferență în meciul de duminică (16.10), cu formația gazdă, CN Barcelona, pentru a se clasa pe locul al 2-lea, ultimul ce asigură calificarea în turul al 3-lea din Champions League.