CSM Oradea continuă lupta în turul al 2-lea de calificare din LEN Champions League

CSM Oradea se situează pe locul 3 în ierarhia privizorie a Grupei B din turul al 2-lea de calificare în LEN Champions League – ediția 2022/23 după primele trei etape ale turneului găzduit la Barcelona (Spania). Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor are programate două partide în ultimele două zile ale acestui eveniment, ambele cu caracter decisiv în lupta pentru calificarea în turul al 3-lea din competiția continentală de top în poloul pe apă masculin.

Amintim că CSM Oradea a fost învinsă la limită de Jadran Herceg Novi, scor 8-9, în ziua de deschidere a turneului din Catalunia. În ziua a 2-a, CSM-ul a surclasat Vitoria Guimaraes, scor 21-5.

În altă ordine de idei, CN Noisy Le Sec a repurtat două victorii foarte importante. Francezii i-au învins pe muntenegreni, relansând șansele lui CSM Oradea la calificare. Mai departe, echipa din Hexagon a depășit și formația gazdă, la diferență de trei goluri, ceea ce complică și mai mult calculele pentru calificare.

Situația în clasamentul Grupei B după trei etape se prezintă în felul următor:

1. CN Noisy Le Sec (FRA) – 2/0 +5
2. Jadran Herceg Novi (MNE) – 2/1 +15
3. CSM Oradea (ROU) – 1/1 +15
4. CN Barcelona (ESP) – 1/1 +13
5. Vitoria Guimaraes (POR) – 0/3 -48

Programul jocurilor rămase de disputat:

Sâmbătă (15.10)
– CN Barcelona vs Jadran Herceg Novi – ora 20:15
– CSM Oradea vs CN Noisy Le Sec – ora 22:00

Duminică (16.10)
– CN Noisy Le Sec vs Vitoria Guimaraes – ora 11:00
– CN Barcelona vs CSM Oradea – ora 12:45

Toate meciurile sunt transmise în direct pe site-ul www.championsleague.len.eu

Amintim că primele două clasate se califică în turul al 3-lea de calificare din LEN Champions League. Celelalte trei echipe vor continua aventura continentală în turul al 2-lea din LEN EuroCup.