CSM Oradea felicită U-BT Cluj-Napoca pentru câștigarea titlului național – ediția 2020/21

Clubul Sportiv Municipal Oradea transmite felicitări echipei campioane a României, desemnată la încheierea sezonului competițional 2020/21. U-BT Cluj-Napoca a câștigat finala Ligii Naționale de baschet masculin cu scorul general de 3-2 după o confruntare cu CSM CSU Oradea.

Pe această cale felicităm echipa din Cluj-Napoca pentru întregul parcurs din campionatul României și pentru câștigarea trofeului pus în joc. A fost un sezon extrem de dificil din toate punctele de vedere pentru toate părțile implicate, iar la capătul acestuia se cuvine să felicităm și să ne manifestăm respectul față de oponentul care a obținut victoria finală.

De-a lungul ultimilor ani s-a format o rivalitate sportivă între CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca. Considerăm că aceasta aduce un plus de imagine pozitivă și competitivitate pur sportivă baschetului și sportului românesc. Tocmai pentru că este vorba despre o întrecere care se limitează la terenul de joc, considerăm că este necesar și important să respectăm reușitele și performanțele adversarului. Cu atât mai mult cu cât la nivel juvenil s-au format relații de amiciție și respect reciproc între antrenori, sportivi și părinți între reprezentanții celor două structuri. Lucru cu care ne mândrim și pe care îl considerăm de o normalitate firească. Una pe care nu trebuie să o neglijăm.

Totodată, CSM Oradea transmite mult succes lui U-BT Cluj-Napoca în perspectiva participării în Basketball Champions League în următorul sezon competițional. Orice parcurs european este important pentru echipele de club din România, astfel încât vom fi susținătorii echipei de pe Someș, precum și al tuturor echipelor de club din România pe plan continental.