CSM Oradea întâlnește Steaua București în finala Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19

CSM Oradea se duelează cu Steaua București în finala Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19. Clasată pe locul al 3-lea în sezonul regulat, formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a avansat din nou în ultimul act al campionatului după ce a învins cu 3-0 la general pe Corona Sportul Studențesc.

Steaua București, campioana în exercițiu și locul 1 la încheierea sezonului regulat, a trecut de Dinamo București în semifinale. Meciul 3 s-a încheiat cu scorul de 12-6. Astfel, militarii au terminat seria cu 3-0 la general.

Protagonistele finalei Superligii Naționale 2019 s-au confruntat la începutul acestui an calendaristic în finala Cupei României. Militarii au triumfat în confruntarea pe care au găzduit-o. De altfel, CSM Oradea a pierdut toate cele cinci dueluri directe cu Steaua din actualul sezon competițional.

CSM Oradea și Steaua București se întâlnesc în finala Superligii Naționale de polo pentru a 6-a oară consecutiv. Bihorenii au triumfat în 2014 și 2015, iar bucureștenii au ieșit învingători în 2016, 2017 și 2018.

Ultimul act se dispută pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Primele două partide se vor desfășura la finele actualei săptămâni în București. Meciul 3 și eventualul Meci 4 se dispută la Oradea, săptămâna viitoare, iar dacă va fi necesar, Meciul 5 se va disputa ulterior, în capitală. Vom reveni cu datele și orele jocurilor.

Formația bihoreană are nouă titluri naționale la activ. În schimb, bucureștenii au 15 titluri de campioni ai României.