CSM Oradea întâlnește Steaua București în finala Superligii Naționale de polo – ediția 2021/22

Finala Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22 demarează la sfârșitul săptămânii următoare. Aceasta aduce față în față ocupantele primelor două poziții ale clasamentului la încheierea sezonului regulat.

Steaua București beneficiază de avantajul terenului propriu în seria cu CSM Oradea. Se va juca pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Aceste formații s-au confruntat de cinci ori în actualul sezon competițional. Patru s-au înregistrat în sezonul regulat al campionatului, iar una în semifinalele Cupei României. De fiecare dată Steaua s-a impus.

Formația militară a trecut de Rapid București cu scorul general de 3-0 în penultimul act al competiției. În schimb, CSM Oradea a înregistrat același rezultat în seria cu Dinamo București.

Primele două meciuri se joacă la bazinul Steaua din capitală pe 13 și 14 Mai 2022. Seria se va muta apoi la Oradea, în bazinul Crișul. Meciul 3 este programat pentru 24 Mai, iar dacă va fi necesar, Meciul 4 se va disputa o zi mai târziu, adică pe 25 Mai. În cazul în care finala va necesita joc decisiv, acesta va avea loc la București.

Amintim că în sezonul precedent, Steaua București a învins CSM Oradea cu scorul de 3-2 în finala Superligii Naționale de polo pe apă.