CSM Oradea întâlnește Steaua, la București, în prima manșă a optimilor de finală din LEN EuroCup – ediția 2022/23

CSM Oradea se pregătește pentru un nou duel cu Steaua București la polo pe apă. După eșecul înregistrat în ultimele secunde ale confruntării directe de vineri (25.11), din Superliga Națională, cele două rivale urmează să se confrunte în prima manșă a optimilor de finală LEN EuroCup – ediția 2022/23.

Meciul se va desfășura miercuri (30.11), ora 20:00, la bazinul Steaua din capitală. Partida este transmisă în direct pe internet.

Va fi cel de-al 2-lea din seria de trei dueluri directe între echipele care au câștigat ultimele 17 ediții de campionat în România.

Amintim că partida din campionat s-a terminat cu scorul de 8-7 în favoarea Stelei. A fost un meci extrem de echilibrat, început excelent de orădeni care au înscris primele două goluri. Militarii au condus o singură dată, chiar la final, reușind astfel să câștige meciul și să aibă un avantaj moral înaintea confruntării direct eliminatorii (dublă manșă) din cupele europene.

CSM Oradea trebuie să se regrupeze și va încerca să reacționeze. Lotul de jucători este valid, chiar dacă primul duel a lăsat urme pe anumiți jucători. De cealaltă parte, așa cum s-a întâmplat și la primul meci, Steaua va fi lipsită de principalul ei marcator, Tudor Fulea (accidentat).

Amintim că CSM Oradea a fost învinsă în barajul de accedere în grupele LEN Champions League. În schimb, Steaua a ocupat locul 2 în cadrul turneului de calificare din faza a 2-a în LEN EuroCup, eveniment pe care l-a găzduit.

Meciul retur din optimile de finală ale LEN EuroCup se va desfășura miercuri (14.12), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.