CSM Oradea obține a 3-a victorie la finele acestei săptămâni în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2023/24

CSM Oradea a dispus de Politehnica Cluj-Napoca, scor 24-5, în cadrul unui meci desfășurat sâmbătă (28.10), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu. Jocul contează pentru etapa a 4-a din Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2023/24.

Jocul a fost controlat de orădeni. Aceștia au marcat primele două goluri ale întâlnirii și s-au desprins la 7-2 după opt minute de joc. Avantajul a urcat la zece goluri până la jumătatea meciului. Ecartul a continuat să crească constant, CSM Oradea câștigând în manieră categorică fiecare secvență. Scorul pe reprize: 7-2, 5-0, 7-2 și 5-1.

Filip Gardasevic a înscris 12 goluri în această confruntare. El a fost secondat de Petar Velkic și Andrei Marinescu, amândoi cu câte 3 reușite. David Belenyesi și Bogdan Remeș au înscris de câte 2 ori, iar Levente Vancsik și Mihai Fitero au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. De cealaltă parte, Radu Belgiu a înscris de 3 ori pentru Politehnica Cluj-Napoca.

CSM Oradea are 5 victorii din tot atâtea partide disputate până la această oră în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2023/24.