CSM Oradea primește replica lui CSM Făgăraș în Cupa României la handbal masculin

După un parcurs fără greșeală, în cadrul căruia a repurtat zece victorii consecutive, performanță ce i-a asigurat clasarea pe prima poziție a clasamentului Seriei B a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2017/18, CSM Oradea și-a asigurat prezența în Cupa României la handbal masculin. Formația pregătită de Sebastian Tudor va primi replica lui CSM Făgăraș, într-un meci programat a se desfășura joi (07.12), ora 18:00, la Arena Antonio Alexe.

Formația amintită activează în Liga Zimbrilor (primul eșalon al României), unde la jumătatea sezonului se situează pe locul 13 din totalul de 14 poziții. Făgărășenii au un bilanț general de trei victorii, un rezultat de egalitate și nouă înfrângeri, la egalitate cu CSM Focșani 2007 – locul 12 în ierarhia generală.

Se joacă într-o singură manșă, învingătoarea confruntării directe urmând să se califice între primele opt echipe ale competiției eliminatorii. De notat că forul de specialitate organizează Cupa României cu cele 14 formații prim divizionare, respectiv cu ocupantele primei poziții în cele două serii ale celui de-al 2-lea eșalon la încheierea turului. Se joacă în sistem eliminatoriu, cu un singur meci în fiecare fază, până la decernarea trofeului.

Accesul publicului la meciul dintre CSM Oradea și CSM Făgăraș va fi liber.

Programul complet al jocurilor din optimile de finală ale Cupei României la handbal masculin – ediția 2017/18:

CS Minaur Baia Mare vs CS Dinamo Bucuresti
CSM Bucuresti vs HC Odorhei
AHC Potaissa Turda vs CSM Focsani 2007
SCM Politehnica Timisoara vs CSU din Suceava
AHC Dobrogea Sud Constanta vs CS Politehnica Iasi
CSM Oradea vs CSM Fagaras
HC Vaslui vs CSA Steaua Bucuresti
Știința Municipal Bacău vs AHC Dunarea Calarasi 2014

Dacă va câștiga acest meci, CSM Oradea se califică pentru sferturile de finală ale Cupei României – ediția 2017/18. Tragerea la sorți pentru jocurile din această fază va avea loc vineri (08.12), la sediul FRH. Jocurile din sferturi se dispută tot într-o singură manșă, fiind programate pentru data de 16 decembrie 2017. Detalii despre regulamentul competiției se găsesc AICI.

Foto: Roby Boros