CSM Oradea primește vizita lui Dinamo București în semifinalele Superligii Naționale de polo – ediția 2022/23

CSM Oradea și Dinamo București se întâlnesc în semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2022/23. Penultimul act demarează vineri (28.04), la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea.

Se duelează ocupantele locurilor 2 și 3 la încheierea sezonului regulat. CSM-ul beneficiază de avantajul terenului propriu în fața unui oponent pe care l-a învins de fiecare dată în actuala stagiune la Oradea. Pe de altă parte, s-au consemnat două remize, una în Cupa României, alta în Superligă, atunci când s-a jucat în bazin neutru.

Este un duel în care se vor confrunta șapte jucători convocați la echipa națională a României pentru Cupa Mondială – Turneul Intercontinental, eveniment programat a se desfășura la Berlin (Germania) în perioada 5-7 Mai anul curent. Este vorba despre Marius Țic și Levente Vancsik de la CSM Oradea, respectiv David Dumitru, Horațiu Ilisie, David Bta, Ionuț Vrânceanu și Matei Luțescu de la Dinamo București.

Formația antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor nu va conta pe serviciile lui Nichita Ilisie. Acesta este indisponibil cel puțin pentru jocurile de la finele acestei săptămâni. În perioada premergătoare playoff-ului, Silvian Colodrovschi a necesitat ședințe de terapie pentru o mai veche accidentare, efectuate în cadrul cabinetului clubului.

Iată programul primelor două partide:

– Meciul 1 – Vineri (28.04), ora 17:00
– Meciul 2 – Sâmbătă (29.04), ora 12:00

Intrarea este liberă la ambele partide.

Meciul 3 se va desfășura la București, pe data de 10 Mai anul curent. În cazul în care va fi necesar, Meciul 4 se va desfășura o zi mai târziu, tot în capitală.

Foto: Rareș Less