CSM Oradea primește vizita primelor două clasate din Liga Zimbrilor în decurs de câteva zile

Echipa de handbal CSM Oradea va disputa primul meci oficial din anul calendaristic 2023 mai devreme decât s-a stabilit inițial. Managementul echipei orădene a dat curs solicitării formulate de Dinamo București pentru devansarea jocului direct din etapa a 20-a în Liga Zimbrilor la handbal masculin – ediția 2022/23.

Conducerea campioanei en-titre a României a cerut clubului orădean acordul pentru devansarea partidei de la 4 Martie 2023, la 31 Ianuarie anul curent. Meciul se va desfășura cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe. Motivul acestei solicitări este legat de calendarul aglomerat al echipei Dinamo, angrenată în EHF Champions League, acolo unde a înregistrat un parcurs remarcabil în actuala campanie.

Amintim că CSM Oradea, aflată la primul sezon în Liga Zimbrilor după o absență îndelungată, se află pe locul al 14-lea, fără punct acumulat în clasament după primele 15 etape.

Sportivii antrenați de Cosmin Liberț reiau pregătirile vineri (06.01). CSM-ul va disputa primele două meciuri oficiale pe teren propriu, după jocul devansat cu Dinamo fiind programat meciul din etapa a 16-a, pe 4 Februarie anul curent, în compania lui CSM Constanța. Așadar, CSM Oradea primește vizita primelor două clasate în Liga Zimbrilor în decurs de câteva zile.

Foto: Roby Boros