CSM Oradea primește vizita Stelei București într-un meci decisiv pentru accederea în sferturile de finală LEN EuroCup – ediția 2022/23

CSM Oradea primește vizita Stelei București în returul optimilor de finală LEN EuroCup – ediția 2022/23. Meciul are loc miercuri (14.12), ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu.

Este cea de-a 3-a confruntare stagională între cele două formații. Primele au avut loc la București spre sfârșitul lunii Noiembrie anul curent. Ambele au fost aprig disputate, încheindu-se cu 8-7 în favoarea Stelei în Superligă, respectiv 8-8 în prima manșă din optimile de finală LEN EuroCup.

Va fi prima încleștare la Oradea în actualul sezon competițional. De altfel, se va consemna primul meci în bazinul olimpic Ioan Alexandrescu între CSM și Steaua de la declanșarea pandemiei COVID-19, ulterior acest bazin fiind închis pentru renovări.

Amintim că în această vară s-au consemnat schimbări masive în alcătuirea ambelor echipei. Atât CSM Oradea, cât și Steaua București au schimbat antrenorul principal. Bihorenii au înregimentat cinci jucători tocmai de la marea rivală, în timp de militarii au compensat pierderile suferite prin înregimentarea unui contingent de jucători străini.

Se anunță un spectacol sportiv deosebit de atractiv. Este probabil cel mai important meci al sezonului, cel puțin până acum, pentru ambele combatante. Totodată este un duel între marile rivale ale ultimelor două decenii în poloul masculin la nivel de seniori. Miza este un loc între primele opt echipe ale LEN EuroCup, dar în același timp învingătoarea ar putea obține un important ascendent moral în fața rivalei în perspectiva turneului de Cupa României, eveniment programat a se desfășura la Otopeni, în luna Ianuarie 2023. Așadar toate ingredientele pentru pasionații de sport de a fi prezenți la fața locului pentru un spectacol sportiv de înaltă ținută.

Menționăm că în eventualitatea unei remize în meciul de la Oradea, indiferent de numărul de goluri marcate, departajarea între protagoniste se va face pe baza loviturilor de la 5 metri.

Accesul publicului în bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea pentru duelul dintre CSM Oradea și Steaua București se va face pe bază de bilet. Acestea se pot achiziționa online prin intermediul platformei Eventbook.ro – click AICI. De asemenea, doritorii pot cumpăra bilete de la casieria CSM Oradea amplasată la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu, respectiv la intrare, cu o oră înaintea începerii meciului.

Meciul va fi transmis în direct pe site-ul www.len.eu .