CSM Oradea s-a calificat în finala Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2020/21

CSM Oradea s-a calificat în finala Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2020/21. Formația pregătită de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a trecut de Dinamo București, în Meciul 3 al semifinalelor competiției.

Partida a avut loc joi (13.05), la bazinul Dinamo, încheindu-se cu scorul de 11-6. Pe reprize: 3-1, 3-0, 2-3 și 3-2.

Jocul a fost controlat de CSM. Bihorenii au înscris primele două goluri și s-au desprins la 6-1 până la jumătatea partidei. Secvența a 3-a a demarat favorabil lui Dinamo, formație ce a punctat de trei ori consecutiv, dar CSM-ul a replicat prompt și a înscris cinci goluri consecutive pentru a se desprinde decisiv.

Vlad Georgescu a totalizat 3 goluri, Dragoljub Rogac, Bogdan Remeș și Ferenc Czenk au înscris de câte două ori, iar Silvian Colodrovschi și Ramiro Georgescu au marcat câte un gol pentru CSM Oradea.

Scorul general al seriei a fost de 3-0. Primele două partide s-au desfășurat săptămâna trecută la Oradea, încheindu-se cu 10-7 și 10-3.

În finală, CSM Oradea se va duela cu învingătoarea dintre Steaua și Rapid București. Militarii conduc cu 2-0 la general. Meciul 3 este programat vineri (14.05).