CSM Oradea s-a clasat pe locul 3 la turneul de baraj pentru menținere/promovare în Liga Națională la handbal

CSM Oradea s-a clasat pe locul al 3-lea la turneul de baraj al Ligii Naționale de handbal masculin – ediția 2023/24. Echipa roș-albastră a avut un bilanț cu o victorie și două înfrângeri. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 31 Mai – 2 Iunie anul curent la Făgăraș.

Formația pregătită de către Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a fost învinsă de echipele provenite din primul eșalon al țării, reușind să învingă cealaltă formație provenită din cel de-al 2-lea eșalon și totodată formația gazdă a turneului de baraj. Iată rezultatele complete obținute de CSM Oradea în ordinea în care meciurile s-au desfășurat:

– vs CSM Vaslui, scor 30-37
– vs Steaua București, scor 26-41
– vs CSM Făgăraș, scor 36-29

Lotul echipei orădene la acest turneu: Radu Turcurică și George Duma (portari), Ionuț Băban, Alexandru Bogdan, David Mateaș, Csongor Szasz, Alexandru Popa, Emilian Turcu, Marius Mlinarcsik, Deniss Kirsch, Florin George Breban, Ciprian Aungurenci, Alexandru Farcaș, Viorel Boșca.

Astfel, CSM Vaslui și Steaua București se mențin în Liga Națională. În schimb, CSM Oradea va continua în Divizia A, similat lui CSM Făgăraș.

Foto: Roby Boros