CSM Oradea se desprinde la 2-0 în seria cu Dinamo București în semifinalele Superligii Naționale

CSM Oradea a învins Dinamo București, scor 15-9, în Meciul 2 din semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă – ediția 2021/22. Partida a avut loc vineri (29.04), la bazinul Crișul din Oradea. Scor pe reprize: 3-0, 5-3, 5-3, 2-3.

Meciul a fost controlat de elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. Aceștia au marcat primele patru goluri ale partidei și s-au desprins la 8-3 până la jumătatea confruntării. Avantajul a continuat să crească, ajungând la un maxim de opt lungimi, scor 13-5, pe finalul reprizei a 3-a. Ultima secvență nu a schimba situația.

Kirill Rustamov și Ferenc Czenk au marcat câte trei goluri, Mateja Asanovic, Alex Popoviciu și Ramiro Georgescu au punctat de câte două ori, iar Nichita Ilisie, Silvian Colodrovschi și Istvan Szabo au marcat câte un gol fiecare. De cealaltă parte, Matei Luțescu, David Bota și Alexandru Vătrai au înscris câte două goluri fiecare pentru Dinamo.

Scorul general devine 2-0 după ce în prima partidă CSM-ul s-a impus cu 12-9. Așadar, bihorenii mai au nevoie de o victorie pentru a-și asigura prezența în finala campionatului.

Seria se mută la București. Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. Vom reveni cu informații referitor la programul Meciului 3, respectiv al eventualului Meci 4. În cazul în care va fi necesar, seria se va întoarce la Oradea pentru jocul decisiv.