CSM Oradea se impune la Brașov în primul meci din etapa a 4-a, faza a 2-a în Superliga Națională de polo – ediția 2019/20

CSM Oradea s-a impus în fieful lui CSM Corona Brașov, scor 11-4, în primul meci din cadrul etapei a 4-a în Superliga Națională de polo – ediția 2019/20. Jocul s-a desfășurat vineri (22.11).

Partida a fost controlată de orădeni, chiar dacă gazdele au înscris primele. CSM-ul a înscris de patru consecutiv, scorul la jumătatea partidei fiind de 5-2, după ce ambele formații au înscris câte un gol în repriza a 2-a. Oradea a înscris primele trei goluri din sfertul 3, la capătul căruia scorul era de 8-3. Secvența decisivă a consemnat un parțial de 3-1 în favoarea CSM-ului.

Vlad Georgescu a punctat de trei ori. Vlad Dragomirescu a punctat de două ori, iar Yusuke Inaba, Nichita Ilisie, Roland Szabo, Ferenc Czenk și Erik Ionescu au marcat câte un gol pentru CSM. Silvian Colodrovschi a fost eliminat cu drept de înlocuire în sfertul al 3-lea pentru joc agresiv.

Aceasta este a 3-a victorie obținută de elevii lui Dorin Costăș și Ciprian Cîmpianu în faza a 2-a din campionatul național al României la polo pe apă în actuala ediție.

Cele două formații se duelează din nou sâmbătă (23.11), ora 11:00, tot la Brașov.

Tot vineri (22.11), Steaua București a învins pe Dinamo, în bazinul celei din urmă cu scorul de 18-4. Nu mai puțin de 11 jucători au marcat cel puțin un gol pentru formația militară.