CSM Oradea suferă prima înfrângere la turneul final 1 al CN U17 Masculin la polo pe apă – ediția 2022/23

CSM Oradea a fost învinsă de Steaua București, scor 7-12, în cel de-al 4-lea meci disputat la turneul final 1 al Campionatului Național U17 Masculin la polo pe apă – ediția 2022/23. Meciul s-a desfășurat marți (28.03), la bazinul Steaua din capitală.

Meciul a început cu un gol marcat de elevii lui Christian Sandor, Ivan Fejer și Sandor Nagy. Steaua a reacționat și a preluat conducere, însă CSM-ul a restabilit egalitatea la 2, 3 și 4. La jumătatea partidei scorul a fost de 5-4 în favoarea echipei militare.

Bucureștenii s-au desprins pe parcursul reprizei a 3-a, atunci când au punctat de patru ori. Formația orădeană a înscris o singură dată în acea perioadă de joc. Ultimele opt minute au fost echilibrate în bazin, dar Steaua s-a aflat la adăpostul avantajului obținut în secvența precedentă.

Ianis Soponar a marcat de două ori, Silviu Luca, Benjamin Nagy, Mark Tokai, Andrei Marinescu și Alex Nagy au punctat câte o dată pentru CSM Oradea. În replică, Andrei Țepeluș și Andrei Manciu au înscris câte patru ori pentru Steaua București.

În  urma acestui rezultat, CSM Oradea are un bilanț general de trei victorii și o înfrângere.

Amintim că la această competiție este permisă utilizarea jucătorilor născuți în anul calendaristic 2005. CSM Oradea are în componență exclusiv jucători născuți în 2006.