CSM Oradea va evolua la Făgăraș în cadrul turneului de baraj pentru Liga Națională de handbal – ediția 2023/24

Echipa de handbal CSM Oradea a avansat la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională de handbal masculin – ediția 2023/24. Formația antrenată de către Cosmin Liberț și Dan Pițigoi a obținut acest drept prin clasarea pe locul al 3-lea în playoff-ul Diviziei A.

Roș-albaștrii vor evolua la Făgăraș în cadrul turneului de baraj. Acesta este programat a se desfășura în perioada 31 Mai – 2 Iunie anul curent. Evenimentul reunește ocupantele locurilor 11 și 12 în Liga Națională, respectiv formațiile clasate pe locurile 3 și 4 în playoff-ul Diviziei A.

Evenimentul a fost atribuit organizării clubului CSM Făgăraș, locul 4 în playoff-ul Diviziei A. Alături de această formație și CSM Oradea, la turneul de baraj vor mai evolua Steaua București și CSM Vaslui.

Se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate la încheierea turneului de baraj își asigură dreptul de participare în Liga Națională de handbal masculin – ediția 2024/25. Celelalte două formații vor juca în Divizia A pe parcursul sezonului următor.

Vom reveni cu informații referitor la programul și ordinea jocurilor.