CSM CSU Oradea a încheiat participarea la CN U12 Masculin 2022 de la Costinești

CSM CSU Oradea s-a clasat pe locul al 6-lea în ierarhia finală a Campionatului Național U12 Masculin – ediția 2022. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 27 iunie – 2 iulie, la Costinești.

Întrecerea masculină a reunit 20 de echipe. Acestea a fost repartizate inițial în patru grupe de câte cinci echipe. Formația orădeană, antrenată de Zoltan Hidi și Krisztina Kokovay, coordonați de Anamaria Mesaros, a repurtat victorii pe linie în prima fază a întrecerii.

Iată rezultatele consemnate:

  • vs CS BBB Raptors Berceni, scor 55-36
  • vs ACS Petras Neamț, scor 55-22
  • vs ACS ISports Ploiești, scor 44-36
  • vs ACS Iris Iași, scor 47-22

Clasată pe primul loc în grupă, formația orădeană a avansat în grupa valorică principală, destinată celor mai bune opt echipe. Aici, CSM CSU Oradea a înregistrat următoarele rezultate:

  • vs ABC Rising Stars Petrolul Ploiești, scor 35-22
  • vs Laguna Alb București, scor 21-45
  • vs Dan Dacian Portocaliu București, scor 22-52

Formația orădeană s-a clasat pe locul al 3-lea în grupa din care a făcut parte și a ajuns să dispute meciul pentru locul 5. Adversar a fost ACS ISports Ploiești, adversarul întâlnit în prima fază a grupelor. Prahovenii s-au revanșat de această dată, câștigând cu scorul de 24-15.

Așadar, cu un bilanț general de cinci victorii și trei înfrângeri, respectiv cu o importantă experiență sportivă și nu numai, CSM CSU Oradea se întoarce de pe litoral cu un bine meritat loc 6, pe baza căruia va începe să construiască. Urmează șase ani de competiții și provocări baschetbalistice la nivel juvenil pentru componenții generației 2010.

Componența lotului de jucători: Viktor Jozsef Balogh, Bogdan Ciortan, David Mălan, Matel Florucza, Viktor Maxim, Ilan Pali, Vlad Purza, Paul Romaneț, Dragoș Șușman, Dragoș Vesa, Titus Vulpe, Antonio Mihai Zifciac.

Galerii foto de la meciuri și de la activitățile din cadrul acțiunii de la Costinești, transmisiuni ale meciurilor, interviuri și alte informații de la malul Mării Negre cu și despre sportivii CSM CSU Oradea se găsesc AICI.