Curs Cristian Achim prezentat în programul online al Colegiului Antrenorilor de Baschet

Cristian Achim, antrenorul principal al CSM CSU Oradea, a prezentat un curs destinat antrenorilor de baschet din România. Tehnicianul roș-albaștrilor a susținut acest curs în cursul zilei de luni (13.04) prin intermediul paginii de facebook Colegiul Antrenorilor de Baschet.

Cel mai longeviv antrenor în activitate a prezentat tema ”Apărarea om la om vs apărarea în zonă. Argumente și modalități de a le folosi.” Subiectul abordat acoperă atât sectorul juvenil, cât și nivelul de seniori.

Cristian Achim a precizat că s-a consultat pentru acest curs cu colegii săi de la echipa de club pe care o antrenează, Milan Mitrovic și Radovan Markovic. El a mărturisit că a scris pe caiete aproximativ 95% din totalul antrenamentelor pe care le-a efectuat de-a lungul întregii sale activități de antrenor.

Activitatea de antrenor a lui Cristian Achim a demarat în anul 1995, pe vremea când avea doar 25 ani. El a acumulat de atunci o experiență de un sfert de veac.

În cadrul acestui curs, Cristian Achim a oferit exemple din baschetul european, respectiv american și a dat câteva sfaturi pentru antrenorii de juniori. De altfel, invităm iubitorii de baschet din Oradea și nu numai să urmărească acest curs pentru a se familiariza mai bine cu viziunea antrenorului de la CSM CSU Oradea.

Înregistrarea integrală poate fi vizualizată AICI.